22 mai 2016

OSO varmtvannsberedere med produksjonsfeil

BRANNFARLIGE VARMTVANNSBEREDERE

En beboer meldte 18. mai 2016 om et innslag på NRK ang. varmtvannsberedere som er brannfarlige. Typen varmtvannsberedere det er snakk om er OSO, med produksjonsår 2009 til 2011

Majoriteten av rekkehusene har fått skiftet varmtvannsberedere i 2015 og disse går vi ut ifra at er feilfrie. Det er dog noen rekkehus hvor varmtvannsberedere ikke er skiftet da disse var skiftet tidligere.

Styret ber nå alle beboere om å kontrollere sine varmtvannsberedere mot vedlegget som følger for å forsikre seg om at vi ikke har tilfeller av varmtvannsberedere med denne feilen.

Klikk her for informasjon fra OSO

De som IKKE har fått byttet varmtvannsberedere i regi av borettslaget MÅ melde tilbake til styret følgende informasjon snarest:

  • Type varmtvannsbereder

  • Produktnummer på varmtvannsbereder

  • Produksjonsnummer på varmtvannsbereder

De som HAR fått byttet varmtvannsbereder i regi av borettslaget MÅ sjekke sine varmtvannsberedere for å forsikre seg om at det ikke har blitt levert produkter som kan inneha samme produksjonsfeil.

For å unngå unødvendige spørsmål til styret ber vi dere om å lese vedlegget NØYE for ytterligere informasjon om denne produksjonsfeilen og hvilke skritt som må tas for å utbedre denne hvis den skulle eksistere på din varmtvannsbereder.

Styret tar arbeid med HMS i borettslaget på største alvor og ved unnlatelse å melde tilbake ovennevnte informasjon til styret, for de som faller i den kategorien, ser vi oss nødt til å følge opp dette nærmere. Fra tidligere arbeid med varmtvannsberedere har styret allerede oversikt over hvilke boenheter som ikke har fått byttet varmtvannsbereder, men vi mangler dessverre ovennevnte informasjon.

Frist for tilbakemelding til styret er satt til 26. mai 2016!

Med vennlig hilsen

Styret i Lutvannkollen borettslag